Η ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πόλης , συγκεκριμένα η ανάπλαση της λεωφόρου Ειρήνης, που αποτελεί τον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης.

Το έργο, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, αφορά την ανάπλαση συνολικά 6.300 τ.μ. κατά μήκος της λεωφόρου Ειρήνης και  χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και την βελτιστοποίηση της πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία.

Ανάπλαση σε όλο το μήκος και το πλάτος των δύο πλευρών της λεωφόρου Ειρήνης και οι προβλεπόμενες εργασίες, αφορούν στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων, στην αντικατάσταση του ασφάλτινου οδοστρώματος στις διαβάσεις πεζών με κυβόλιθους και δημιουργία νέων, στην κατασκευή υποδομών φωτισμού σε υπογειοποιημένο δίκτυο και υποδομών ποτίσματος.

Τα οφέλη:

  • Έργο το οποίο χαρακτηρίζει και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής στην Ηλιούπολη. Ασφάλεια , λειτουργικότητα , άνεση και διαμόρφωση της εικόνας του κέντρου της Ηλιούπολης.
  • Πάντα στο σχεδιασμό  κάθε έργου μας ειδική μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία και στη συγκεκριμένη ενισχύεται η ασφάλεια τους και βελτιώνεται η πρόσβαση τους .
  • Θα περπατάμε στην Ειρήνης και θα χαιρόμαστε θα απολαμβάνουμε τη βόλτα μας, τις αγορές στα καταστήματα μας.