Κατάμεση ήταν η αίθουσα τη δημοτικού θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Ο κ. Ψυρρόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε μήνυμα νίκης στις εκλογές, καλώντας τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του και των συνεργατών του «για να αλλάξουν την Ηλιούπολη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Εμείς θα είμαστε σταθερά σε κάθε γειτονιά και στο πλευρό του κάθε Ηλιουπολίτη ξεχωρίστα» τόνισε ο κ. Ψυρρόπουλος, καταχειροκροτούμενος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τη δημοτική αρχή για απραξία και ατολμία σε όλους τους τομείς της δημοτικής δράσης, επισημαίνοντας πως «ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει χάσει την επαφή του με την πόλη, καθώς βρίσκεται κλεισμένος στο γραφείο του», και υπερτονίζοντας πως η νέα δημοτική αρχή της παράταξής του θα αλλάξει αυτή την κατάσταση από την πρώτη ημέρα. O κ. Ψυρρόπουλος παρουσίασε σε τομείς όλες τις προτάσεις του για τον Δήμο, τονίζοντας πως «το ψηφοδέλτιο που έχει δημιουργηθεί είναι ικανό να εφαρμόσει όλες τις καινοτόμες προτάσεις που έχουν καταρτιστεί».

Παράλληλα, ο κ. Ψυρρόπουλος παρουσίασε τους 88 υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους, εν μέσω ένθερμου κλίματος.