Πληροφορηθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού και έπειτα από εισήγηση δύο Υπουργών, η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση απόκτηση των 104 στρεμμάτων των θεάτρων Βράχων, Βύρωνα και Υμηττού και στην απόδοσή τους οριστικά και αμετάκλητα στους πολίτες.
Η δημοτική μας παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» άμεσα με Δελτίο Τύπου και Επιστολή του Επικεφαλής, κ. Στάθη Ψυρρόπουλου, στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα ακίνητα του Δημοσίου και τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για άμεση συνάντηση με τους υπεύθυνους υπουργούς, ώστε να παραχωρηθούν στους πολίτες ΟΛΑ τα μικρά και μεγάλα οικόπεδα του δημοσίου στην Ηλιούπολη.
 Αντ’ αυτού, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε πρόσκληση για τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο όπου με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει καν σαν θέμα η δημόσια περιουσία.
Η δημοτική αρχή για άλλη μια φορά φαίνεται ανίκανη να διαχειριστεί ένα θέμα τεράστιας σημασίας για την πόλη μας για το οποίο έχουμε δώσει αγώνες ως παράταξη και αφορά τις επόμενες γενιές.
 Μετά την δικαίωση από τα δικαστήρια του μακρόχρονου αγώνα των Δήμων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης – Ελληνικού και Αλίμου για τη δημόσια περιουσία εναντίον των καταπατητών και την απόδοσή τους στην Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων (ΕΤΑΔ), ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί δυναμικά για οριστικά παραχωρητήρια των οικοπέδων του Δημοσίου στο Δήμο Ηλιούπολης.
Εφόσον αναλάβουμε την αυριανή διοίκηση του Δήμου με τη δική σας στήριξη, η μεταβίβαση της Δημόσιας Περιουσίας στο Δήμο Ηλιούπολης θα είναι από τις πρώτες διεκδικήσεις στις οποίες θα προχωρήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Εμμένουμε στο αίτημά μας για διεξαγωγή έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη δημόσια περιουσία, ζήτημα που ταλανίζει την πόλη μας εδώ και δεκαετίες.