Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσοι μας τίμησαν χθες με την παρουσία τους για την ενδυνάμωση της παράταξης μας “Πρώτα η Ηλιούπολη”. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια στις κατάμεστες αίθουσες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Άλσος Κιντής.

Κάναμε τον απολογισμό μας και προχωράμε μαζί με την τόσο μεγάλη δύναμη που μας δώσατε χθες για να συνεχίσουμε τον αγώνα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η πόλη!

Συνέδριο Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε το  Συνέδριο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», την Κυριακή 28/11/2021, στις δύο κατάμεστες αίθουσες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου της πόλης μας.

Ομιλητές στο συνέδριο ήταν:

Ο Πρόεδρος της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο Ιδρυτής της Παράταξης και π. Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Αργυρούπολης-Ελληνικού και π. Δήμαρχος Αργυρούπολης, Γιάννης Τσαρπαλής

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Παράταξης, Τεχνικός Σύμβουλος του π. Δημάρχου Ηλιούπολης και επί 13 έτη Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Κίμωνας Παπαγεωργίου.

Η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, Δήμητρα Κορμά.

Παρουσιάστηκε ένας σύντομος απολογισμός του Έργου της Παράταξης στη Διοίκηση του Δήμου, απολογισμός των δράσεων της Παράταξης στην πόλη ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου και απολογισμός των παρεμβάσεων της Δημοτικής Ομάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Τέλος, σκιαγραφήθηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Εφαρμόζοντας τις Αρχές της Συμμετοχικής Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για το Μέλλον της πόλης και να τις καταθέσουν στις ειδικές κάλπες της διοργάνωσης. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 170 προτάσεις οι οποίες θα μελετηθούν και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της Παράταξης.

Πρώτα η Ηλιούπολη

29/11/2021

Share This Post!