Ο Βασίλης Βαλασόπουλος , είναι ένας Ηλιουπολίτης με μεγάλη αγάπη για την πόλη στην οποία μεγάλωσε και κατοικεί. Την πονάει και θέλει να είναι όμορφη , λαμπερή , ανθρώπινη και να προσφέρει ποιότητα ζωής.

Με αξίες και αγάπη για την Ηλιούπολη αγωνίζεται για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων .
Χωρίς μεγάλα λόγια έχει πράξει μία σειρά μεγάλων έργων .

Για να έχεις έργο ως δήμαρχος πρέπει να έχεις κατανοήσει καλά τα προβλήματα.

Παρατηρεί πολλά χρόνια τους καθημερινούς ρυθμούς των κατοίκων, των επιχειρήσεων, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα, το περιβάλλον, τα σχολεία .

Θεωρεί καθήκον του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις Ηλιουπολίτισσες και στους Ηλιουπολίτες.

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, γελαστός, αισιόδοξος. Είναι κοντά στους πολίτες τους οποίους δεν διακρίνει και επιδιώκει να επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά , ισότιμα , δημοκρατικά. Συνομιλά με όλους, γνωρίζει τους περισσότερους προσωπικά, κυκλοφορεί στους δρόμους, ακούει τα προβλήματα τους και τις προτάσεις τους , γνωρίζει με ακρίβεια και λεπτομέρειες κάθε γωνιά της Ηλιούπολης.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στη διοίκηση, είναι 9 χρόνια δήμαρχος, υπήρξε περιφερειάρχης, εργάζεται απο τα φοιτητικά του χρόνια είναι ένας γνήσιος αγωνιστής της ζωής.

Οι απόψεις του είναι σύγχρονες , συμβαδίζει με την εποχή , αγαπά την καινοτομία και στην Ηλιούπολη έχει ενσωματώσει μία σειρά τεχνολογικών καινοτομιών πρωτοποριακών – εύχρηστων και λειτουργικών .

Από τη στιγμή που οι πολίτες της Ηλιούπολης του εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση της δημοτικής αρχής , υλοποίησε ένα απολύτως ρεαλιστικό σχέδιο .

Συμάζεψε τα οικονομικά, παρέλαβε έλλειμα τώρα έχει πλεόνασμα .

Ομόρφυνε την εικόνα – βελτίωσε την αισθητική σε πλατείες , κοινόχρηστους χώρους – οργάνωσε κάθε τμήμα – αξιοποίησε το ανθρώπινο δυναμικό – εξέλιξε τις υπηρεσίες – αναβάθμισε τις δομές – εστίασε στον Άνθρωπο με κεντρική του λογική να ενώνει και να εμπνέει ώστε οι πολίτες να συμβάλουν με θέληση στην προσπάθεια αναβάθμισης της ζωής μας .

Τώρα ζητά απο κάθε πολίτη να τον εμπιστευτεί και πάλι ώστε να υλοποιήσει το νέο του έργο το οποίο είναι απολύτως συγκγεκριμένο , εφικτό – ρεαλιστικό , έχουν γίνει μελέτες – προσομοιώσεις και αποδεδειγμένα θα οδηγήσει την Ηλιούπολη στο μέλλον .

Έργα όχι στα λόγια αλλά με πράξεις .

Share This Post!