Μπογιώκα Αναστασία (Νατάσα)

Ονομάζομαι Μπογιώκα Αναστασία (Νατάσα)και γεννήθηκα στην Ηλιούπολη στις 2 Αυγούστου. Όλες μου οι επιχειρηματικές μου δραστηριότητες πάντα ήταν τοποθετημένες στο Δήμο της Ηλιούπολης και από το 2014 είμαι τακτικό μέλος των σχολικών επιτροπών.
Μεγάλωσα και ζω στο δήμο της Ηλιούπολης και πάντα έδειχνα την αγάπη μου για το δήμο και τις ανάγκες του αφουγκράζοντας τις πτυχές του.
Είμαι μητέρα ενός αγοριού 27 ετών και η προσέγγιση ως μητέρα και ως γονιός μου έδωσε ένα ακόμα κίνητρο να σταθώ δίπλα σε κάθε πρόβλημα μιας εργαζόμενης μητέρας που μάχεται καθημερινά.
Έχω σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και έχω διατελέσει ως μέλος σε διαλέξεις με κοινό παρανομαστή το Time management και Risk management καθώς και σε σεμινάρια Business development και Marketing Management.
Είμαι διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία εξαγωγών που ασχολείται με τα ελληνικά προϊόντα στη ξένη επικράτεια.
Έχω αυτοδιοικητική εμπειρία λόγω της έντονης ενασχόλησης μου με τα κοινά της Ηλιούπολης ενώ υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2014
Στο πρόσωπο του Στάθη Ψυρρόπουλου διακρίνω έναν αληθινό μπροστάρη της τοπικής αυτοδιοίκησης, που μπορεί να μου δώσει δυνατότητες, ώστε να ακουστεί η μάχιμη φωνή μου…
Οπλίζομαι με την αποφασιστικότητα που με διακρίνει και προτάσσω -ως υποψήφια- να παλέψω ως απλή, καθημερινή γυναίκα και μητέρα, δίπλα στην εργατιά, στη μητρότητα, στη βία και στην εγκληματικότητα κατά ανθρώπων και ζώων.
Βαθιά πολιτικοποιημένη, αλλά -ταυτόχρονα- ισχυρά απενοχοποιημένη από την κομματική φαυλότητα του δήθεν, γοητεύομαι από τα ισχυρά κίνητρα πολιτικης συνείδησης του Στάθη Ψυρρόπουλου.
Αγαπώ την Ηλιούπολη  και τους δημότες της, δίνω όρκο τιμής για την προάσπιση των συμφερόντων τους -για καλό σκοπό- ενστερνίζομαι το όραμα  του αρχηγού της παράταξης και πιστεύω στη νίκη. Και στο έργο της επόμενης ημέρας.
Με την διάκριση μου στην ψήφο που διεκδικώ, υπόσχομαι την διεκπεραίωση όλων όσων πρεσβεύει, με αλτρουισμό και πίστη.