Λύτρα Έλλη

Ονομάζομαι Έλλη Λύτρα. Γεννήθηκα το 1983, μεγάλωσα και ζω στην κάτω Ηλιούπολη, στην οδό Ερατοσθένους.

Ξεκίνησα από το 13ο Δημοτικό σχολείο, συνέχισα στο 8ο Γυμνάσιο, μετά στο 5ο ενιαίο Λύκειο Ηλιούπολης όπου και τελείωσα το σχολείο. Σπουδασα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Marketing Management, και συνεχίζω μέχρι σήμερα την διαρκή εκπαίδευση μου με συνεχή σεμινάρια επιμόρφωσης.

 

Από το 2008 και με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας, εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος αλλά και ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στον κλάδο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στην Ελλάδα, αλλά και Αμερική όπου έζησα και εργάστηκα για 5 έτη. 

 

Ως υπερήφανη κάτοικος της Ηλιούπολης, σύζυγος του Στέλιου Ζήσου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Οινόκοσμος και ως μητέρα της 2χρονης κόρης μας Ευτυχίας, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές και να στηρίξω τον Στάθη Ψυρρόπουλο, έχοντας κοινές αρχές, αξίες και όραμα για την πόλη μας. 

 

Η επιθυμία μου για προσφορά στο Δήμο της Ηλιούπολης αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα. Για να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε την πόλη μας σωστά δομημένη και με την εξέλιξη που της αρμόζει, ζητώ την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας στο πρόσωπό μου για ένα καλύτερο και πιο βέβαιο μέλλον του Δήμου μας.