Λουδάρου Ανδριάνα

Ονομάζομαι Αντριάνα Λουδάρου, γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα και ιδιαίτερα περήφανη για τον τόπο καταγωγής μου! Έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου όπου ήταν και παραμένει η οικογενειακή μας κατοικία. Στην εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης πήγα κατηχητικό, ο σεβαστός Π. Διονύσιος ήταν και είναι ο πνευματικός μου. Τα πρώτα μου γράμματα διδάχθηκα στο 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης (Καραγγέλη) από τους εξαιρετικούς διδασκάλους μας. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου Αντώνης, ο πρώτος μου δάσκαλος, μετέπειτα εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ. Οι παιδικές μου φίλες από το δημοτικό και την γειτονιά/ενορία του Αγ. Κωνσταντίνου παραμένουν καλές μου φιλενάδες έως και σήμερα. Είμαι ο «συνδετικός κρίκος» των συμμαθητών και έχω διοργανώσει αρκετές συναντήσεις μεταξύ μας (στο σχολείο μας, σε μαγαζιά της πόλης μας, εκδρομές κλπ) με μεγάλη επιτυχία! Συνέχεια σπουδών  στο Γυμνάσιο Θηλέων Ηλιούπολης και μετά στις ΗΠΑ όπου τελείωσα τις σπουδές μου στην Διοίκηση επιχειρήσεων/πωλήσεων και τουριστικών επαγγελμάτων. Πτυχιούχος Αγγλικών Proficiency (Michigan), ομιλώ Ιταλικά και έχω μελετήσει Γαλλικά. Παντρεύτηκα σε νεαρή ηλικία και απέκτησα τρία παιδιά, την Ραφφαέλλα, την Μαρίνα και τον Χρήστο και είμαι περήφανη γιαγιά 6 εγγονών, δύο αγοριών και τεσσάρων κοριτσιών!
 Σαν μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου είναι η μητρότητα και η σωστή ανάθρεψη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου. Για τον λόγο αυτόν ήμουν ενεργό μέλος στους εκάστοτε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σχολεία στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Αν και έζησα επί σειρά ετών στο εξωτερικό, η επιθυμία μου ήταν να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη όπου και την πραγματοποίησα από το 1991 που επέστρεψα στην γενέτειρα πόλη μου! Είμαι κοινωνική, μου αρέσει να ταξιδεύω, να διαβάζω, η μουσική όλων των ειδών, ο χορός, οι συναντήσεις με φίλους. Λατρεύω την ιστορία, ειδικά της Ελλάδας μας, να συναντώ ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες και να ανταλάσσουμε απόψεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, πολιτισμένη και ειρηνική.
Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά δέχθηκα την πρόταση του αγαπητού Στάθη Ψυρρόπουλου για μία Ηλιούπολή  όπως της πρέπει και της αξίζει!
Νομίζω ότι με τις εμπειρίες ζωής που απέκτησα κατοικώντας  σε ΗΠΑ, Βερμούδες και Ιταλία, η προσφορά μου θα συμβάλλει σημαντικά για να «ξανά» κάνουμε μία φωτεινή και «ηλιόλουστη» πόλη, από όλες τις απόψεις, όπως άλλωστε είναι το όνομά της και το αξίζει!