Καπίρη Ελένη (Έλενα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη, κατοικώ στην περιοχή της Αγίας Μαύρας.

Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με ειδικότητα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Εργάζομαι ως Διοικητικός Σύμβουλος στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) και έχω πολυετή εμπειρία στη Διαχείριση και Υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος από το 2011 έως το 2019, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμων Ηλιούπολης και Δάφνης – Υμηττού.

Από το 2018 είμαι Γραμματέας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Θα είμαι υποψήφια με το Στάθη Ψυρρόπουλο γιατί πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πραγματοποιήσει το όραμά μου, να γίνει η Ηλιούπολη μια σύγχρονη πιο βιώσιμη πόλη με μία δημοτική αρχή που θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στον πολίτη με πράξεις και έργα.