Καμνιώτης Αλέξανδρος

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη το 1984. Γέννημα θρέμα Ηλιουπολίτης, πάππου προς πάππου, αγαπάω την πόλη μας όπου ζω και εργάζομαι με την οικογένειά μου. Την πόλη που μεγαλώνουμε το παιδί μας με τη σύζυγό μου.

Είμαι από το 2009 ιδιοκτήτης της DR CLEANING SERVICE, εταιρία με ειδικότητα στους βιολογικούς καθαρισμούς. Πέρα από τη βασική μου επιχειρηματική ενασχόληση, δραστηριοποιούμαι στον τομέα της πυρασφάλειας αλλά και των δημοσίων σχέσεων.

Συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο συνδυασμό «Πρώτα η Ηλιούπολη» με επικεφαλής τον Στάθη Ψυρρόπουλο, θέλοντας να συμβάλλω στο κοινό όραμα, με ιδέες, θέσεις και διάθεση για σκληρή δουλειά για την Ηλιούπολη του Μέλλοντος. Με μπροστάρη τον υποψήφιο Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο, θέλω να συμμετέχω σε μια δυναμική ομάδα στην τιτάνια προσπάθεια που θα αναστήσει την Ηλιούπολη και θα την οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης, σε μια βιώσιμη πόλη – πρότυπο για τις μελλοντικές γενιές. 

Ζητώ την ψήφο σας ώστε αυτόν τον δρόμο ενωμένοι και αποφασισμένοι να τον διαβούμε με επιτυχία. Θα εργαστώ με στόχο την καθημερινή αλλαγή, με όρμα μια καθαρή, ασφαλή, έξυπνη, λειτουργική και φιλική για τους κατοίκους της πόλη.