Καλυβιώτου Ευδοκία

Γεννήθηκα το 1978 και για περισσότερα από 20 χρόνια εργαζόμουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ‘Ελ. Βενιζέλος’ στον τομέα των διεθνών μεταφορών της αεροπορικής Εταιρείας British Airways . Είμαι γνώστρια της Αγγλικής γλώσσας και χειρίστρια Η/Υ.

Το τελευταίο έτος συμμετέχω στα Προγράμματα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (E-Learning) του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με ειδικότητα στο Αθλητικό Management.

Η αγάπη μου για τον Αθλητισμό , με πλούσια αθλητική συμμετοχή σε συλλόγους και προερχόμενη από οικογένεια με έντονη δραστηριότητα σε αυτόν, με ώθησε στην ενεργή μου δράση, συμμετέχοντας αρχικώς ως μέλος στο ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Ηλιούπολης ‘ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ’ και εν συνεχεία ως πρόεδρος αυτού και Υπεύθυνη για την ανάπτυξη και διαχείριση των Ακαδημιών του.

Τα ενδιαφέροντα μου εκτός από την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης όλων μας, αφορά καθαρά τον αθλητισμό, την ανάπτυξη του και την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του πολιτισμού μας. Το μέλλον των παιδιών μας

Θα είμαι υποψήφια με τον Στάθη Ψυρροπουλο γιατί πιστεύω ότι είναι ένας νέος άνθρωπος που αφουγκράζεται τον παλμό των παιδιών , έχει όραμα και τεράστια αποθέματα ενέργειας για να το υλοποιήσει.