Καλαρρύτης Χρήστος

Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Έχω αφιερώσει όλο το έργο μου στην επικοινωνία με τους συμπολίτες μου και στην επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Έχω διατελέσει : Αντιδήμαρχος πρασίνου,  πόλης και ποιότητας ζωής.

Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας.

Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο βουνό μας για το οποίο πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να είναι προσβάσιμο, όμορφο και ασφαλές.

Το όραμα μου είναι να εργάζομαι αδιάκοπα και αδιάλειπτα για τους συμπολίτες μου να μιλώ μαζί τους να τους ακούω και να λύνω προβλήματα στις γειτονιές τους και να συνεχίσουμε να ζούμε σε μία πόλη που διαρκώς αναβαθμίζεται στην εξυπηρέτηση , στις καινοτομίες , στην ανάπτυξη του περιβάλλοντος.

Είμαι με τον Στάθη Ψυρρόπουλο γιατί πιστεύω ότι θέλει και μπορεί να ξανακάνει την Ηλιούπολη μία σύγχρονη και λειτουργική, μοντέρνα πόλη.

Σας ζητώ με την ψήφο σας να με στηρίξετε ώστε να συνεχίσω δίπλα του να αγωνίζομαι νύχτα μέρα για το καλό των συμπολιτών μου και την καλυτέρευση της καθημερινότητας τους , να έρχομαι όπου με καλείτε και να συνεργαζόμαστε για την Ηλιούπολη μας γιατί και για εμένα ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!