Γκούβα Γεωργία-Χαρά

Γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα με καταγωγή από την Κρήτη και την Αρχαία Ολυμπία, απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και εργάζομαι ως Dispatcher σε εταιρεία Προώθησης Διαδικτυακών Υπηρεσιών. Έχω επιπλέον εργαστεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας, στη ρεσεψιόν Πολυεθνικών Εταιρειών, καθώς και στη διαχείριση προσφορών – έργων του Δημοσίου τομέα. Έχω επίσης εμπειρία ως Βοηθός Επιστημονικών Συνεδρίων και Διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Είμαι μέλος της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), και Μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ».

Εδώ και 2 χρόνια συμμετέχω και στηρίζω μέσα από τα καθήκοντά μου στο γραφείο τύπου της Παράταξης τον Στάθη Ψυρρόπουλο, επειδή η Ηλιούπολη έχει ανάγκη έναν δήμαρχο με ενσυναίσθηση, που επιθυμεί να βελτιώσει την καθημερινότητά των Δημοτών, να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και να δημιουργεί οικονομική και κοινωνική αυτονομία στην πόλη μας.

Η δική μου ευθύνη ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, είναι η προσβασιμότητα και η ομαλή ένταξη των ΑμεΑ στην πόλη μας, η στήριξη προς την γυναίκα – μητέρα που έχει ανάγκη και η προώθηση και επίλυση των ζητημάτων των Δημοτών ανά γειτονιά με συνέπεια, ήθος και διαφάνεια.