Γεωργίου Ανδρέας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη και μένω στην Αγία Μαρίνα. Είμαι παντρεμένος και πρόσφατα απέκτησα μια κόρη.

Σπούδασα Επιστήμες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και από το 2006 εργάζομαι στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος με τον βαθμό του Πυρονόμου.

Από το 2001 έως το 2003 εργάστηκα στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης.

Από το 1991 είμαι αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (ΓΣΗ). Υπήρξα πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης κλασσικού αθλητισμού, καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου επί σειρά ετών.

Αποκορύφωμα της αθλητικής μου σταδιοδρομίας στάθηκε η κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων το 2009.

Είμαι ευαισθητοποιημένος σε θέματα αθλητισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το όραμά μου για την Ηλιούπολη είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ποιότητα των υποδομών και των αθλητικών της εγκαταστάσεων με σύγχρονες και καινοτόμες παρεμβάσεις. Στόχος μου να συνδράμω στην αναβάθμιση των δομών και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της νεολαίας της πόλης μας ώστε να ξαναγίνει η Ηλιούπολη κοιτίδα ταλέντων και πρωταθλητών.

Στηρίζω τον Στάθη Ψυρρόπουλο για Δήμαρχο της Ηλιούπολης γιατί πιστεύω στο όραμά του για μια καλύτερη πόλη που αφουγκράζεται το παρόν και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον για την νεολαία της.