Γεωργά Ειρήνη

Ευχαριστώ τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ” κ. ΣΤΑΘΗ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την πρότασή του. Επέλεξα να είμαι στο πλευρό του στον αγώνα, για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα της παράταξης, αλλάζοντας την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ώστε να την κάνουμε την πόλη που επιθυμούμε και ονειρευόμαστε, με την συμπαράσταση όλων των ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΩΝ που θα είναι μαζί μας.

Σπούδασα στο ΑΤΕΙ Πειραιά ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ. Ήμουν και είμαι ιδρυτικό μέλος κατασκευαστικής εταιρείας Τεχνικών Ηλεκτρολογικών Έργων, για 22 χρόνια και συνεχίζω μέχρι και σήμερα.

Η πολυετής μου εμπειρία στον χώρο των κατασκευών περιλαμβάνει την Μελέτη, την Εκτέλεση και την Επίβλεψη, με εξειδίκευση στην Τεχνοοικονομική Εκτίμηση, Μελέτης και Προσφοράς Ηλεκτρολογικών Έργων, που αφορούν Υποσταθμούς Χαμηλής Τάσης, Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Εμπορικά Κέντρα, Πολυτελείς Έξυπνες Κατοικίες, Κλιματισμό και γενικότερα ότι αφορά την σύγχρονη Ηλεκτρική Εγκατάσταση.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω στην πόλη μου, την Ηλιούπολη. Τη γνωρίζω, την έχω αγαπήσει. Από τα πρώτα βήματα της ζωή μου έχω παρακολουθήσει όλα τα στάδια της ανάπτυξης της. Μια πόλη που πιστεύω ότι έχει μεγάλα περιθώρια εκσυγχρονισμού και εξέλιξης. Από εδώ λοιπόν, ξεκινά και το όραμά μου για τις αλλαγές, που κατά την προσωπική μου άποψη, χρειάζεται να γίνουν και να σας μιλήσω.

Μέλημά μου είναι να γίνει η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ μία πρότυπη, καθαρή πόλη με εύκολη και ασφαλή πρόσβαση όλων των πολιτών της σε πολιτιστικά, ψυχαγωγικά, καλλιτεχνικά αλλά και καταναλωτικά αγαθά. Στόχος μου είναι να διορθωθούν, να αναπτυχθούν και να ενεργοποιηθούν όλοι οι μηχανισμοί που χρήζονται αναγκαίοι ώστε στην πόλη μας όχι μόνο να παραμένουν ενεργοί οι ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ, εντός της αγοράς της, αλλά και να προσελκύει πολίτες από όλη την Αττική, ώστε να γίνουμε πρότυπο εξέλιξης και υπόδειγμα πόλης για την ΕΛΛΑΔΑ.