Δαβίου Τομαζίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια στην Ηλιούπολη. Από το 2009 εργάζεται ως δασκάλα χορού και το 2015 ίδρυσε την σχολή χορού και fitness studio με την ονομασία Backstage Dance Academy & Fitness Studio στην Ηλιούπολη. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα χορού στους Latin και Ballroom χορούς, και πιστοποιημένη Fitness instructor σε Pilates, TRX και Zumba®.

Είναι αριστούχος κάτοχος Βρετανικού διπλώματος IDTA στους Latin χορούς και έχει πάμπολλες διακρίσεις σε εγχώριους και παγκόσμιους διαγωνισμούς χορού.

Η υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος

Η υποψηφιότητά του δημοτικού συμβούλου υπαγορεύεται από την αναγκαιότητα να είμαι παρούσα και να μάχομαι για τις ανάγκες των συμπολιτών μου. Πιστεύω ότι η ενεργή συμμετοχή του πολίτη στα κοινά είναι καθήκον όλων μας.

Επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Πρώτα η Ηλιούπολη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Στάθη Ψυρρόπουλο, γιατί πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος νέος, με όραμα, διάθεση και δύναμη, για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του δήμου μας. Είναι η αυτοδιοικητική φωνή που έλειπε από τον τόπο μας.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, γιατί μπορώ να προσφέρω στα πολιτιστικά ζητήματα με υπευθυνότητα και αγάπη προς τα παιδιά και τους γονείς τους, όπως κάνω καθημερινά ως δασκάλα των μικρών και μεγάλων μαθητών μου.

Δεν είμαι, ούτε φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Επιθυμώ να εκλεγώ αυτοδιοικητική σύμβουλος, συμπαραστάτης στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου, διότι έχω όρεξη για ουσιαστική δουλειά και διάθεση για συνεχή προσφορά.