Βενετσανόπουλος Γεώργιος 

Γεννήθηκα στις 22/2/1976 από Έλληνες γονείς στο Μόντρεαλ του Καναδά, αλλά κατοικώ από τα πρώτα σχολικά μου έτη στην Ανω Ηλιούπολη και στη περιοχή του προφήτη Ηλία.

Είμαι πτυχιούχος στο κλάδο τον εφαρμοσμένων τεχνών με ειδίκευση στη Γραφιστική και μιλαω την Αγγλική γλώσσα.

Αυτή την στιγμή εργάζομαι εδώ και 10 χρόνια στη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα Κατασκευής και Συντηρήσεις γηπέδων ποδοσφαίρου και γενικά έργα πρασίνου (δημόσια έργα – κλαδέματα)

Έχω εργαστεί επίσης στο κλάδο τον εφαρμοσμένων τεχνών σαν γραφίστας και για πάνω από 17χρονια στο χώρο της εστίασης ως μάνατζερ-μετρ σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής μας και μή.

Και τελευταία άφησα τη μεγάλη μου αγάπη που ήταν ότι διατέλεσα για 24 χρόνια μέλος της ποδοσφαιρική ομάδας της περιοχής μας του Γ. Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ παίζοντας σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες μέχρι που φτάσαμε της ομάδα στις επαγγελματικές και διατέλεσα για πολλά χρόνια αρχηγός αυτής.

Όλα αυτά τα επαγγέλματα είτε για κάποια στιγμή ήταν η μόνη μου απασχόληση είτε συνηρπαξαν για πολλά χρόνια.

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος είναι αυτός που με έπεισε μέσα από το όραμα του όλη αυτή την εργασιομανία που έχω και την όρεξη μου να προσφέρω γενικά, να το κάνουμε μαζί συνοδοιπόροι για μια ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ παράδειγμα για όλους σε όλους τους τομείς και όλο αυτό θα γίνει μέσα σε μια σχέση ΔΗΜΟΥ – ΠΟΛΊΤΗ που θα είναι για το κοινό καλό της περιοχής μας και να είμαστε παρόν και δίπλα σε όλους τους πολίτες ανά πάσα στιγμή.