Χανδρινού Βασιλική-Σοφία (Βάσια)

Ονομάζομαι Χανδρινού Βασιλική Σοφία, είμαι 21 ετών και κατοικώ στην Ηλιούπολη από την ημέρα που γεννήθηκα, μαζί με την τρίτεκνη οικογένεια μου. Φοίτησα στο 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και τώρα σπουδάζω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Διαθέτω πτυχία αγγλικών, γαλλικών και πιστοποίηση γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL). Εργάζομαι σε Ελεγκτική & Συμβουλευτική Εταιρεία και παράλληλα είμαι δόκιμη εθελόντρια νοσηλευτικής του Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του δήμου μας.

Έχω ασχοληθεί για χρόνια με τον αθλητισμό στο Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης και έχω παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια του Θεολογικού τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θεωρώ πως η νεολαία δεν πρέπει να είναι θύμα της μεγάλης κρίσης που όλοι βιώνουμε αλλά οι πρωταγωνιστές μιας μεγάλης αλλαγής. Έτσι με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης αποφάσισα να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην ομάδα που για μένα αποτελεί τη μεγαλύτερη φωνή της νεολαίας στο δήμο μας ,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Ο Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης μας <<Πρώτα Η Ηλιούπολη>> Στάθης Ψυρρόπουλος αντιπροσωπεύει το δικό μου όραμα αλλά και κάθε κατοίκου αυτής της όμορφης πόλης και γι αυτούς ακριβώς τους λόγους θα είμαι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα .Η ανάγκη να καθορίζουμε εμείς το μέλλον μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.