Τσιρούκη Γεωργία

Μεγάλωσα στην Ηλιούπολη και κατοικώ στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου.

Σπούδασα Ψυχολογία και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στην Κλινική Ψυχολογία. Έχω πτυχίο μετάφρασης και άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας την οποία διδάσκω εδώ και πολλά χρόνια.

Έχω εργαστεί στη Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωσης και στα σχολεία της Ηλιούπολης ως Ψυχολόγος. Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αντλεριανής Ψυχολογίας στο πλαίσιο της οποίας έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

Είμαι μέλος δύο πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας: του συλλόγου Κρητών στον οποίο έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. και του συλλόγου «ΠΡΟΟΔΟΣ».

Τα τελευταία έξι έτη εργάζομαι εθελοντικά στην Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά πλάκας παρέχοντας ψυχολογική στήριξη στους ασθενείς.

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και γι’ αυτό το λόγο με τιμά που στηρίζω την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Ο Στάθης Ψυρρόπουλος διαθέτει την εμπειρία και την κατάρτιση που απαιτείται για να διαμορφώσει την επόμενη μέρα της πόλη μας. Πιστεύω στη δυναμική του, την ισχυρή του θέληση, την εργατικότητα που τον διέπει, καθώς και την κοινωνική ευαισθησία που τον διακρίνει.