Καγιά Νατάσσα

Ονομάζομαι Καγιά Νατάσσα είμαι 45 ετών, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω ακόμα στην πιο όμορφη πόλη της Αττικής την πόλη μας. Είμαι σύζυγος και μητέρα 2 υπέροχων παιδιών.

Ως ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα οι πρώτες μου σπουδές ήταν στη δραματική σχολή Ίασμος και παρόλο που αργότερα οι σπουδές μου με οδήγησαν στον τουρισμό ακόμα και σήμερα ασχολούμαι με τα θεατρικά δρώμενα και ανήκω σε μια θεατρική ομάδα της Ηλιούπολης τις Μέλισσες. Όσο για τον τουρισμό, εργάστηκα σε 2 πολύ μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας το Athens Ledra Marriott και το Μεγάλη Βρετανία. Από τα 20 χρόνια εργασίας μου και εμπειρίας μου στην ασφάλεια ξενοδοχείων είχα την τιμή να γνωρίσω σημαντικούς ανθρώπους της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Γνωρίζω 4 γλώσσες, έχω σπουδάσει ιστορία της Τέχνης και ιστορία ευρωπαϊκού πολιτισμού στο Ανοιχτό πανεπιστήμιο. Η επαγγελματική μου πορεία με έφερε και στον κλάδο της οδοντιατρικής. Εργάστηκα σε γνωστή εταιρεία οδοντιατρικών προϊόντων και σε οδοντιατρική κλινική.

Μέσω των παιδιών μου στηρίζω πάντα τον αθλητισμό της πόλης μας, τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ηλιούπολης και τέλος πάντα στηρίζουμε εθελοντικά και με τη προσφορά μας τους συνανθρώπους μας σε δύσκολες καταστάσεις.

45 χρόνια Ηλιουπολίτισσα, πάντα Ηλιουπολίτισσα.